В одеському Літньому театрі "Морвокзал" пройшли зйомки "Кварталу 95". Перший випуск шоу глядачі зможуть побачити на День Незалежності, в ефірі "1+1".

У зйомках взяв участь знаменитий гуморист, головний "джентльмен" України Олег Філімонов. За сценарієм героїня Олени Кравець шукала собі вільне місце в залі. У результаті її сусідом виявився Філімонов, який красиво підіграв артистці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В Одесі мене попередили, що в програмі буде номер з моєю участю, точніше навіть невеликий розіграш, але далі передбачалася імпровізація", – розповів гуморист.

За задумом героїня Кравець не відразу впізнає Філімонова. Незважаючи на те, що Олег зараз рідко бере участь у проектах, в реальному житті глядачі його постійно впізнають. Правда, був смішний випадок, коли пані в роках прийняла артиста за іншу знаменитість.

"До цього вона дуже довго зізнавалася мені в коханні, а коли справа дійшла до автографа, з'ясувалося, що вона переплутала мене з Миколою Расторгуєвим", – згадав артист.

Нагадаємо, Євген Кошовий відповів, хто тепер головний у "Кварталі".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Квартал 95" попрощався з Юзиком: "До побачення, друг і брат".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська повторила образ Кейт Міддлтон: що спільного у найвідоміших жінок світу.