Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з весілля з Регіною, а в підписі до світлини він розповів про свої почуття до дружини.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Влад виклав ніжне фото з весілля в Італії, яке відбулося в липні цього року. Раніше цей кадр артисти не публікували. На ньому Топалов тримає руки Тодоренко у своїх і зворушливо цілує їх, а та з любов'ю дивиться на нього. У підписі артист душевно привітав свою "велику жінку" з річницею – ймовірно, мається на увазі день, коли він зробив Регіні пропозицію. До речі, це сталося якраз в Італії. Пара розписалася в жовтні 2018 року, а вже влітку 2019 влаштувала пишне торжество.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.