Відома українська співачка Ані Лорак стала об'єктом насмішок через своє дивне вбрання. Так, артистка опублікувала у своєму профілі в Instagram відео, яке викликало справжній ажіотаж у мережі.

Співачка показала, як виступає на фестивалі у Юрмалі в дуже короткій сукні, яка практично повністю оголила її ноги. На сцені латвійського міста Лорак виступала у вбранні, яке ніби пошили з розбитого дзеркала. Правда, воно було довподоби далеко не всім шанувальникам співачки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Стас Михайлов у спідниці", "Сукню у Лободи взяла", "Шалапута", "Вистачить ботоксу" "Поправити, відтягнути сукню на сцені - це верх моветону... Кароліна втрачає кваліфікацію...", - пишуть у коментарях.

Інші шанувальники навпаки похвалили Лорак за сміливе вбрання і засипали її компліментами.

"Ідеальна Кароліна, сукня дуже крута", "Вам дуже посує ця прекрасна сукня. Підкреслює Вашу розкішну фігуру", "Не розумію, як можна зрадити такій дівчині, краса зовнішня, внутрішня краса, сама чарівність", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Кароль презентувала гарячий кліп "Вабити", такою ви її не бачили.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лорак у відвертій сукні відповіла на чутки про вагітність.

Також Знай.uа писав про те, колишній Лорак Мурат показав зворушливе фото з коханою.