Відомий мандрівник Дмитро Комаров, спеціально до Дня Незалежності України, презентує глядачам свій новий документальний проект — "Світ навиворіт. Рекордний політ". Добірка фільмів розкриє іншу сторону нашої країни і покаже глядачеві неймовірну Україну з висоти.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фільм про те, як встановлювали рекорд і які неймовірні пригоди чекали на цьому шляху екіпаж з участю Дмитра Комарова, покажуть на українському телебаченні. Однак, з'явилася інформація про деякі курйозних, і навіть небезпечних випадках.

Понервувати всю команду змусив Олександр Дмитрієв, оператор з команди Дмитра Комарова. До цієї поїздки він жодного разу не був за штурвалом літака, хоча, за його словами, йому завжди хотілося спробувати. І під час польоту мрія Олександра, нарешті, збулася - його посадили “за кермо” літака. І під час керування літаком Саша з необережності зробив один різкий рух - він потягнув на себе штурвал, і не розрахував силу. Тому літак полетів стрімко вниз.

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський і Комарів про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа ніби займалася боксом: мережа насмішив вигляд дівчинки після першого навчального дня.

Знай.uа писав, українка слізно звернулася до небайдужих – пропала мама: "Не виходить на зв'язок більше місяця", фото.