Зірка серіалу "Гра престолів" Кіт Харінгтон може стати частиною киновселенной Marvel. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Deadline, відповідну пропозицію акторові вже зроблено, і сторони ведуть переговори. Про який саме персонажа йде мова, поки невідомо.

Але відомо, що актор приєднався до Анджеліни Джолі та Сальми Гаєк у фільмі "Вічні". Про це оголосив глава Marvel Кевін Фейдж на презентації нових проєктів студії на виставці D23.

Кіт Харінгтон
Кіт Харінгтон

Деякі шанувальники коміксів припустили, що Харінгтон може зіграти Росомаху. Ця версія стала одним з найпопулярніших трэндов в соціальній мережі Twitter. Цілком можливо, що ситуація проясниться під час фестивалю D23 Expo, у процесі якого компанія Walt Disney, як правило, робить ключові анонси.

Раніше були названі фільми, які увійдуть в так звану Четверту Фазу розвитку киновселенной Marvel. Екранізації історії мутантів з команди "Люди Ікс" у списку не значилися. Не виключено, що деякі з них можуть з'явитися в проектах, присвячених іншим персонажам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Гра Престолів
Гра Престолів

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що після завершення серіалу "Гра престолів" Киту Харінгтон знадобилася допомога медиків, так як він страждав від депресії і алкогольної залежності. За словами оточення актора, він усвідомив небезпеку такого стану і самостійно звернувся в реабілітаційний центр.

Також припускається, що у "Вічних" Харінгтон може зіграти Чорного лицаря Дейна Вітмена.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гра престолів
Гра престолів

Стрічка "Вічні" розповідатиме про расу супергероїв, створену художником Джеком Кірбі. Прем'єра фільму призначена на листопад 2020 року.

Нагадаємо, раніше "Нічого ти не знаєш, Джон Сноу": Кіт Харрінгтон розкрив головний провал "Гри престолів", що не так з Королем Ночі.

Також Знай.uа писав, що Кіт Харрінгтон оговтався після фіналу "Ігри престолів" і готовий з'явитися на екранах, співпрацює з Marvel.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зіркові акторки "Гри престолів" Ліна Хіді і Гвендолін Крісті разом не тільки знімаються: гарячі пляжні фото з відпочинку.