Всіма відомий скандальний російський актор і телеведучий Михайло Єфремов дав інтерв'ю блогеру Юрію Дудю. У ньому він заявив, що головним недоліком всіх росіян є надмірна довірливість і наївність. Дане відео вже опубліковано на youtube-каналі блогера.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Єфремов підкреслив, що сам він ставав жертвою своєї ж власної довірливості вже п'ять разів.

"На Русі мені не подобається те, що дуже довірливі. Я не так вже й багато живу, 54 роки. На моєму віку вже разів п'ять просто розводили", — поділився Михайло в інтерв'ю.

Крім того, знаменитість розповіла, що у дев'яності роки в Росії з'явилася фінансова піраміда МММ. Тоді багато розумні люди з самого початку розуміли, що мова йде про звичайну афері, проте тисячі росіян повелися і втратили всі гроші.

Слід нагадати, що п'яний російський телеведучий Михайло Єфремов потрапив на відео, де він накинувся на російських силовиків, але потім почав з ними "брататися". В мережі почали активно коментувати цей відеоролик.

"Дивився як били і зрозумів. Не було у них Достоєвського, Чехова, Пушкіна…. Це все сіоністи придумали. Але був Герасим і Муму були. От від них і стався народ російський. Тільки не треба про Дарвіна і еволюцію приплітати. Не було їх у Росії, доїхати не змогли, бо колія там не стикується з європейською. Особливо мені ОМОН їх сподобався, кажуть наш, київський. Нехай вчать як бариню не слухати. По братськи так. Мышибратья, однинароты", — написав Олег Біденко.

"П'яний, але чесна людина!", "Молодець, нічого не боїться, п'яний чи не п'яний, а голова працює краще, ніж у тверезих ментів", "Любить наш народ всяке гавно (с) Ленінград", "Чудить Міша", - пишуть користувачі в мережі.

Нагадаємо, що Михайло Єфремов продовжує публічно висловлювати свою антипутінську позицію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремов у п'яному вигляді з'явився на жорстокий розгін протестів.

Також портал Знай.ua писав, що померла мати Михайла Єфремова Алла Покровська.