У неділю, 25 серпня, відбулася прем'єра нового сезону шоу "Танці з зірками. На паркеті зійшлися найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу. Але не менш яскраво сяяли і ведучі танцювального шоу – Юрій Горбунов і Тіна Кароль. Так, на сторінці проекту в Instagram з'явилися нові фото з закулісся зйомок.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так, на першому фото можна побачити Юрія Горбунова, який робить селфі з Тіною Кароль. Як видно, зірка при повному параді – на ній стильне сріблясте плаття. На другому фото вже можна повністю розглянути наряд співачки – її плаття довге з цікавими вирізами і пікантним декольте. На третьому знімку можна побачити Тіну, яка танцює сексуальний танець, але вже в іншій ще більш відвертій сукні.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.