Український хіп-хоп наразі переживає другий ренесанс. Навесні цього року три сестри-афроукраїнки з Харкова - Бетті, Сіона і Міріам Ендале - організували групу Fo Sho. У їхньому активі всього кілька пісень і один кліп, але вони вже встигли виступити на фестивалі Atlas Weekend, а на осінь готують реліз першого альбому.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

9 червня на YouTube-каналі групи Fo Sho з'явився їхній перший офіційний кліп на пісню "Xtra". У ньому вони грають на музичних інструментах, заходять у стоматологічний кабінет, а в кінці йдуть по червоній доріжці.

"Я унікальна, я хизуюсь своїм кольором обличчя - люби або ненавидь мене", - співають сестри в приспіві.

Через кілька днів про цю пісню у своїй передачі "#@)₴?$0" заговорив ведучий "Телебачення Торонто" Майкл Щур. Тоді на канал підтяглися підписники, більшість - саме з YouTube-каналу "Телебачення Торонто".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Режисер кліпу - Сергій Вейн, який працює з українською співачкою Maruv. У кліпу Fo Sho показники значно скромніші - 177 тисяч переглядів, але його особливого й не просували. Зараз це найпопулярніше відео на каналі Fo Sho з семи завантажених.

"Це сильно, сучасно, цілком на рівні ключових зірок. Для мене це, мабуть, один із двох-трьох головних дебютів цього року в Україні", - коментує роботу Fo Sho головний редактор Karabas Live Ігор Панасов.

У своїх інтерв'ю Бетті, Міріам і Сіона зізнавалися, що іноді почуваються трохи чужими в навколишньому середовищі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сестри живуть на два міста: Бетті постійно в Києві, а Сіона й Міріам у Харкові. Міріам навчається в університеті на двох спеціальностях - готельна справа й економіка, Сіона тільки закінчила школу. Пісні записують у Києві. Рано чи пізно весь гурт, напевно, переїде в столицю.

Сестри називають одна одну "братами" - це своєрідне відсилання до американської хіп-хоп культури. Fo Sho дослівно перекладається як "точно", але слово Sho - це спроба підкреслити українську належність.

Нагадаємо, епатажна Леся Нікітюк відверто зізналася про дитячі комплекси: "Багато років думала..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що "Найкрасивіша дівчинка світу" подорослішала та забула про пристойність: "Хлопці, велике спасибі".

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, донька Кошового зробила скандальну заяву про "Голос. Діти": "Ми все робимо за гроші"