Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим роликом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс бекстейджами з підготовки до концерту в Одесі. Так, артистка приміряла коротеньку спідницю і верх з глибоким декольте, доповнивши образ незвичайною блакитною помадою і засвітивши груди.

"Давайте почнемо!", - лаконічно підписала Дорофєєва. Варто зазначити, що артистка провела літо дуже плідно: вони з Позитивом виступали і в містах України, і в сонячній Туреччині, відвідали фестиваль "Жара" в Баку, а ще Надя разом з чоловіком Володимиром Дантесом вирушили в подорож по Італії на яхті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.