У неділю, 25 серпня, стартував третій сезон шоу "Танці із зірками". Вже з першого ефіру глядачі обрали собі фаворитів. Однак були й ті, чиї танці не вразили суддів. Так, суддя шоу Влад Яма запропонував обрати учасника, який має отримати "Кубок Дмитра Комарова" через найгірший виступ.

Відповідний допис Яма опублікував на особистій сторінці у соціальні мережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він опублікував фото трьох учасників, які під час першого прямого ефіру Танців з зірками набрали найменшу кількість балів. Серед них співак Дзідзьо, актор Михайло Кукуюк та ведуча Надія Матвєєва.

"Отже, як і обіцяв, опитування - перед вами (Влад Яма пообіцяв опублікувати опитування під час прямого ефіру на 1+1 - ред.). Хто з шановних зірок, на вашу думку, за результатами першого тижня (!) має отримати "Кубок Дмитра Комарова"?.. Відповіді (цифру) пишіть в коментарях", - написав суддя шоу.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На таку жартівливу й водночас образливу заяву відреагувала телеведуча й учасниця "Танців із зірками" Надія Матвєєва. Вона написала, що погоджується з низькими оцінками суддів, однак такого опитування Ями не зрозуміла.

"Шановний суддя Танців з зірками Влад Яма спочатку поставив нашій парі найнижчу оцінку (і я зауважила в прямому ефірі, що це вважаю справедливим, бо недосконало станцювала). Потім у себе на сторінці Влад влаштував "жартівливе" опитування стосовно здібностей деяких учасників. І цього я, як не дивно, не зрозуміла!" - написала Матвєєва в Instagram.

Також телеведуча звернулася до своїх підписників. "Як вважаєте, Влад Яма таким чином намагається мотивувати мене до кращих танців, чи воліє швидше позбавити Танці з зірками такої незграби (на його думку) як я? Або ваш варіант", - відзначила учасниця шоу.

Користувачі в соціальних мережах у переважній більшості вважають, що Яма "перегнув палицю" своїм опитування.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тіна Кароль дала жару на "Танцях з зірками", сексуальна енергія так і пре: обережно, 18+.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець підірвала "Танці з зірками" пристрасним виступом: "Це було чарівно".