У вівторок, 27 серпня, стала відома трагічна новина. Як повідомили на сайті Спілки кінематографістів Російської Федерації, на 70-му році життя померла відома у всьому СНД актриса Людмила Мальцева, передає "Clutch".

"Сьогодні, 27 серпня, в День російського кіно на 70 році пішла з життя талановита актриса, педагог, культуролог, яскрава, красива жінка Людмила Василівна Мальцева. Людмила Василівна назавжди залишиться для нас прикладом таланту, жіночої краси, чарівності, доброти. Світла пам'ять!" – повідомили представники Гільдії акторів кіно СК РФ і Союзу кінематографістів РФ.

Померла Людмила Мальцева

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Причину смерті Людмили Мальцевої не розкривають.

Мальцева Людмила Василівна народилася в Кемерово, Росія, у 1950 році. Вчилася в Театральному училищі ім. Щепкіна на курсі Михайла Царьова, а після того поступила в Сорбонні, де вивчала культуру козацької еміграції в Парижі.

Вперше з'явилася в кіно в 1978 році. Популярність актриса здобула після зйомок в численних серіалах, серед яких Колишніх не буває і Мій улюблений тато, фільмах Ми з дідусем Пасічник і Затеси.

Померла Людмила Мальцева

Нагадаємо, зупинилося серце легендарного артиста: його музика назавжди залишилася в серцях мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, померла легенда світового кіно, захоплювався весь світ.

Також портал Знай.uа писав, що пішов з життя легендарний український спецагент, який отримав кров, заражену вірусом Ебола.