Знаменита українська спортсменка, призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова розповіла про новий етап у своєму житті. 26-річна красуня зважилася взяти участь в шоу “Танці з зірками” на 1+1 і розкрити правду про стосунки з мільярдером, депутатом-втікачем Олександром Онищенком. Ще недавно вона ретельно приховувала роман з нардепом, від якого народила сина Романа в 2017 році. Але, як з'ясувалося, їх любовна історія вже закінчена.

Анна зізналася у розмові зі “Знай.uа” під час презентації нового сезону "Танці з зірками", що готова до зайвої уваги преси і громадськості до її особистого життя у зв'язку з телевізійним проектом.

Так, звичайно, готова. Я хочу поділитися з глядачами своєю історією, - зазначила Різатдінова. - У мене дуже цікава історія, як у спорті, так і в особистому житті. Я вже мама, і я з відкритим серцем хочу, щоб люди згадали про мене, як про людину, яка зовсім недавно піднімала прапор України на світових аренах”.

Анна Різатдінова на вечірці-презентації нового сезону Танці з зірками

Спортсменка дуже сильно розчарована тим, що про неї говорять і пишуть у розрізі відносин з Онищенком. Тому вона зважилася на зміни в житті - на участь у популярному танцювальному шоу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“З Олександром ми не разом, тому спілкуємося лише щодо дитини. Я самостійна особистість”, - додала вона.

У проекті “Танці з зірками”, який стартував на 1+1 у неділю, 25 серпня, Анна Різатдінова вийшла на паркет з танцюристом Олександром Прохоровим.

Аня й Сашко Прохоров

Пара станцювала пристрасно-вогненний пасодобль під пісню The Hardkiss “Коханці" у виконанні Марти Адамчук. Аня перевершила всі очікування! І судді, і глядачі обсипали компліментами гімнастку. За підсумком першого ефіру Аня й Сашко стали лідерами суддівського голосування.

Анна відверто поділилася зі “Знай.ua” враженнями про її перші кроки в хореографії, наскільки їй складно переключитися з гімнастики на танці. Також Різатдінова заінтригувала інтимним зізнанням про свого партнера.

Аня, скажіть, а раніше ви танцювали колись?

Ні, в тому й справа - ніяк не стикалася. Якщо б це було змагання з розтяжці - так, однозначно б я перемогла. Але розтяжку я можу використовувати, на жаль, тільки в підтримках. Дійсно, моя розтяжка мені допомагає. Але техніку бальних танців я ніколи не пробувала.

І як перші враження?

Я, як і всі зірки, тільки зараз почала цьому всьому вчитися. Це пекельна праця!

Я вже говорила, бальні танці заслуговують стати олімпійським видом спорту. Тому що це справжня оранка! Включаються ті групи м'язів, які у мене ніколи не були задіяні. І скажу чесно, хоч і здаються на перший погляд дуже схожими види мистецтва - танець, балет, художня гімнастика - насправді це все кардинально різне.

Повторюся, розтяжка мені допомагає, але техніці вчуся тільки зараз.

Як думаєте, до вас будуть ставитися більш вимогливо через спортивне минуле?

Від мене очікують набагато більшого, ніж від інших. Дійсно, у мене є спортивна підготовка. Я розумію ступінь відповідальності.

Я могла б розслабитися і відпочивати, скажімо так, вирішивши, що у мене є розтяжка, але я працюю дуже багато зі своїм партнером. І розумію, що з мене будуть вимагати в 2-3 рази більше. Але це класно! Я буду рости! Кожен зростає від свого рівня. Так, у мене рівень трохи краще, а далі глядачі і судді будуть дивитися, наскільки хто виросте. Тому дуже важливо, щоб люди побачили в мені не гімнастку, а бальницю. Ось це наше завдання.

Як ви спрацювалися з партнером, танцюристом Олександром Прохоровим?

Мені дуже з ним пощастило. Він раніше танцював з Анітою Луценко. Він пішов у нас по спортсменкам (сміється).

Цей пазл зійшовся. Адже танець будується на взаємовідносинах, на ось цій хімії так званій. Тому дуже багато дотиків, ми постійно в якомусь тактильному контакті. У нас ця хімія сталася, а далі подивимося, як нас оцінять глядачі.

Юлія Абрамова

Раніше “Знай.ua” поговорив з Оленою Кравець про її участь у шоу “Танці з зірками”. Зірка Квартал 95 зізналася, що амбіції у неї є, але вона не прихильник жорсткої конкуренції, тому пішла на проект більше за задоволенням.

Також повідомлялося, що Влад Яма поділився враженнями від першого ефіру "Танців з зірками”.

Крім цього, гуморист Юрій Великий розповів "Знай.uа" про повернення у Квартал 95 і пародії на Володимира Зеленського.