Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з кліпу на хіт "Дим", рекламуючи популярний бренд годинника. Так, артистка приміряла лише коротеньке чорне боді з глибоким декольте і чобітки на високих підборах, доповнивши образ спокусливою підв'язкою.

"Я хотіла танцювати тільки з ним 🖤", - підписала Дорофєєва словами з пісні. Фолловери не пройшли повз: "Кайф дивитися на тебе😘😍", "Я не плачу, це просто краса Наді, потрапила в мої очі... 💔🔥", "Надя, навіщо ж так красиво?😍🤤", "Чорна кішечка🐱♥️", "найкрасивіша❤️😍", "Богиня😍🔥✨", "Чому ви така карколомна?! 😍😍😍🔥🔥🔥", "ВАУ 😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🤩🤩🤩".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.