Культова російська співачка Алла Пугачова зі своєю колегою Лаймою Вайкуле засвітилися на дивному відео чоловіка примадонни Максима Галкіна, яке той опублікував у своєму Instagram.

Так, на відео видно, як артистки висміюють виступ Світлани Лободи з піснею Пугачової "Живи спокійно, країно" на фестивалі "Нова хвиля".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вайкуле заспівала "Живи спокійно країна", розсмішивши цим Пугачову. У відповідь Алла Борисівна попросила її "не починати", тому що "не треба про це". Потім подруги згадали, що їх знімає Галкін.

"Живи спокійно країна. Тепер у нас ще одна. Всі знають… Власне, і вистачить", – сказала в кінці ролика Пугачова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що не всі зрозуміли, що регіт був викликаний виступом Лободи.

"У Пугачової пісня звучала як жарт, іронія, як спектакль, а Лобода виконала з таким пафосом і вульгарним шоу, що одне суцільне "фі". Тому зрозуміло їх з Лаймою "хі-хі"", "Пані, що ви курите? Так заразливо сміються", "Вічно п'яні", "Ледве кажуть, ледве на ногах", "Як не подивлюся, то прибухнули, то прикурнули", – написали коментатори.

Нагадаємо, що Лобода виклала спільне селфи з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода перепела хіт Пугачової "Живи спокійно, країно".

Також портал Знай.uа писав, що Лобода показала, як запалила з Кіркоровим і президентом.