У неділю, 25 серпня, стартував третій сезон шоу "Танці із зірками". Вже з першого ефіру глядачі обрали собі фаворитів. Однак вже з першого ефіру шоу не обійшлося без скандалів. Так, за одного з учасників проект заступилася відома українська співачка Оля Полякова.

Відповідний допис артистка опублікувала у соціальній мережі Instagram і зазначила, що судді занизили оцінки. Про це пише видання Politeka.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Полякова розповіла про ситуацію з актором Михайлом Кукуєком. Він зараз бере учать у "Танцях із зірками", до цього він був партнером Полякової у фільмі "Свінгери".

"Дорогі мої! Я тут в гастролях своїх зовсім пропустила, що в новому сезоні танцює мій кінопартнер, двічі народний свінгер України Михайло Кукуюк, та не просто танцює, а танцює для мене! … І до речі, танцював ти реально класно, і танець був складний, і оцінки тобі занизили. Але ти не звертай уваги і працюй!" – поділилася новим відео в одній із соцмереж співачка.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Полякова своїм відео, зробила таку своєрідну підтримку, і також повідомила, що чоловік танцює заради неї, а ще відзначила – що судді явно були трохи упереджені до їх пари з Лізою Дружиніною.

Зазначимо, що судді розкритикували танець Кукуяка й поставили парі одні з найнижчих оцінок.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тіна Кароль дала жару на "Танцях з зірками", сексуальна енергія так і пре: обережно, 18+.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець підірвала "Танці з зірками" пристрасним виступом: "Це було чарівно".