Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила серію кадрів в кардиналньо різних образах, позуючи в ролі буфетниці, дами з собачкою, азіатської імператриці і інопланетянки. Варто відзначити, що знаменитість просто обожнює перевтілення, не раз експерементуючи з пластичними операціями і уколами краси.

"Люблю бути різною 😉А який образ вам ближче? 1,2,3,4,5?😊", - поцікавилася Білик. Фолловери не пройшли повз: "Вона в будь-якому образі БОГИНЯ)))", "Іринко, Ви прекрасні! 🥰 І кожен образ заслуговує окремої уваги!", "Всі образи шикарні". Були і ті, хто розкритикував Ірину: "Справжньої Ірини тут немає, просто інша жінка,шкода що справжня зовнішність перетворилася на пластик😢😮", "Всі образи неживі:))) стільки обробки і фільтрів:)))", "Єдине нормальне!!! Фото це коли Ви з собакою. Решта все жах!!!! Поверніть себе в колишнє ви ж не "Гурченко" не робіть себе лялькою!!!".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.