Скандальна російська актриса, зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настя Самбурська часто дає приводи для обговорення на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість похвастаалась відвертим фото з відпочинку, засмагаючи на пляжі. Так, артистка позувала в яскраво-червоному бікіні і панамці, засвітивши сідниці.

"А в мене повна жопа.... 🤷🏻‍♀️", - пожартувала Самбурська. Фолловери взялися критикувати: "Жопа купальник доїдає Настя ! Срамота! Ти вікова ! Нагадую!", "В натурі жопа..🐷🐷🐷", "Капелюх монгола пофарбувала навіщо? 😁", "СРА...МОТА.", "Попка так собі", "Шалавень ☝️", "Не в образу,Анастасія,дупи немає у Вас хорошої,не повна,але і підтягнути потрібно, але метр трусів в ній це зайве)".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Настя Самбурська вразила фанатів вкрай відвертим і навіть непристойним відеороликом.

Раніше Знай.ua повідомляв, актор Олександр Головін відмовляється допомагати своїй маленькій доньці.

Також Знай.ua писав, зірка серіалу "Універ" Андрій Гайдулян різко висловився на адресу глядачів.