Альона Омович – 24-річна модель з Києва, яка славиться своїми відвертими фотографіями Instagram, де у неї більше мільйона підписників. Дівчина також захоплюється пластичними операціями – вона вже зробила губи і груди, а нещодавно похвалилася, що закачала силікон ще й у сідниці. Фолловери по-різному ставляться до таких експериментів моделі, і вже охрестили її українською Кардашьян.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В цей раз Альона опублікувала у мережі чергове фото, на якому з'явилася у відвертому образі. Дівчина з'явилася перед камерою в рожевій мереживній білизні, вона зірвала з себе одяг і вийшла на балкон. А у підписі до фото запитала фанатів, що вони думають про її образ: це вульгарно чи чуттєво. Фолловери не змусили себе чекати і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.