Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла російська блогерка Марі Сенн.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у Марі, яка планує звалити до Америки. У підписі до відео Регіна анонсує новий випуск свого шоу, і розповідає, про що йшлося в інтерв'ю. Так, серед іншого, дівчата поговорили про розставання з хлопцем, про блогерство і про стосунки з фанатами.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.