Відомий український боксер, екстренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков налякав шанувальників знімками з лікарні.

Так, спортсмен скасував ефір зі своєю участю і опублікував фото з Вінницького онкологічного центру. На знімках Узєлков сидить на ліжку, а медсестра міряє йому тиск. Судячи з підпису, боксер вже не вперше за останній час потрапляє до лікарні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Дорогі друзі і ті, хто просто хотів на мене подивитися у прямому ефірі. Вибачте, я знову потрапив до лікарні. Сьогодні на прямий ефір я не вийду. Окремо прошу вибачення у @fitness_mama_ua за обіцяний час бути і розповісти все в ефірі", — написав В'ячеслав.

У коментарях шанувальники висловили своє занепокоєння за здоров'я Узєлкова.

Нагадаємо, "Зважені та Щасливі" розповіли про прогрес шоу за 8 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська зі “Зважених та щасливих" назвала головну помилку при схудненні.

Також Знай.uа писав про те, тренер шоу “Зважені та щасливі” розповіла, чим дивуватиме новий сезон.