Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко активний користувач Instagram. Артист часто тішить шанувальників новими фото та новинами свого життя в соцмережі. А нещодавно він одружився з відомою співачкою Настею Каменських, чим ще більше підігрів інтерес публіки до своєї персони. Цього разу Потап показав миле фото, яке викликало багато обговорень у мережі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, Олексій показав цікаве фото з аеропорту, на якому позує разом з колегами з групи Mozgi, а також їх синами. Всією цією чоловічою компанією вони були на відпочинку в Греції. Схоже, Потап залишив молоду дружину Настю Каменських вдома, а сам з друзями полетів відпочивати. Але тепер прийшла пора повертатися додому. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.