Володимир Демчинский, новий експерт у програмі "Топ-модель по-українськи" мимоволі взяв участь у несподіваному перформансі.

Під час телевізійного кастингу дівчата змагалися у творчих здібностях. Вони співали і танцювали, роздягалися, виступали зі стендапами і акторськими замальовками. В одній з останніх взяв участь Демчинский.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Діло було так. До нас вийшла дівчина на ім'я Маша, яка сказала, що за освітою вона - актриса. До того часу ми переглянули море дівчат, які дуже хотіли нам сподобатися. Тому Маше запропонували зіграти зворотний емоцію – щоб вона постаралася вивести мене з себе, роздратувати!...", - пояснив Демчинский.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дівчина не розгубилася і погодилася виконати завдання від експертів. Вона запитала у Демчинского, що це він тут робить, і з силою вдарила кулаком по столу перед Володимиром. Від несподіванки він аж сахнувся, а інші експерти злякалися.

"В цей момент я зрозуміла, що, можливо, переграла, і що своєю поведінкою відняла у себе місце в проекті. Просто хотіла показати експертам, що у мене є не тільки світла, але і темна сторона. Вона проявлялася у мене в універі: коли мені не давали головних ролей, я все одно вчила всі тексти, приходила на всі репетиції. І коли провідні актриси запізнювалися або не приходили, я грала їх мізансцени з їх партнерами, і іноді навіть забирала таким чином їх ролі...", - зізналася Маша.

Нагадаємо, раніше на подіумі тільки панночки: які сюрпризи готує новий сезон "Топ-моделі по-українськи".

Також Знай.uа писав, що новий "Ревізор", турботливий Притула і "шалена" Никитюк: головні телевізійні прем'єри осені.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Алла Костромичова в сексі-бікіні перевіряє Instagram на міцність: "Ну просто богиня".