У першому випуску популярного шоу "Танці з зірками" стався невеликий казус, через який довелося втрутитися відомій українській співачці Олі Полякової, передає "Политека".

Справа в тому, що актор Михайло Кукуюк зараз приймає участь у популярному шоу. Його кіношна "коханка", найвідоміша блондинка України Ольга Полякова вирішила "заступитися" за свого колегу артиста:

"Оцінки занизили!" - заявила Полякова у зв'язку з останнім ефіром і виступом Кукуюка з партнеркою на паркеті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала відео зі словами підтримки:

"Дорогі мої! Я тут на гастролях своїх зовсім пропустила, що в новому сезоні танцює мій кінопартнер, двічі народний свінгер України Михайло Кукуюк, та не просто танцює, а танцює для мене!… І до речі, танцював ти реально класно, і танець був складний, і оцінки тобі занизили. Але ти не звертай уваги і працюй!" Оля Полякова

У ролику співачка зазначила, що Кукуюк танцює заради неї, а судді явно були дещо упереджені до їх з Єлизаветою Дружиніною парі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.