"Жіночий Квартал" – новий розважальний телепроект студії "Квартал 95". Це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал жінки. Як кажуть автори нового проекту – це територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дівчата активно ведуть і свої акаунти в соцмережі Instagram, а також наповнюють новими фото спільний профіль свого колективу. Так, в цей раз на сторінці "Жіночого кварталу" в соцмережі з'явилося зворушливе фото, яке є анонсом нового концерту дівчат, який вже в суботу, 31 серпня, покажуть на телеканалі "1+1". "Дочекалися! Вже сьогодні о 21:30 зустрінемося з вами на 1+1!", - йдеться у підписі до анонсу.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.