У суботу, 31 серпня, соціальні мережі рясніли постами на тему що минає літа. Не стали винятком і українські знаменитості, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Телеведуча Леся Нікітюк вирішила підняти настрій своїм передплатникам. Леся записала веселе відео, де танцює біля басейну під пісню Софії Ротару" — "Ось і літо пройшло…".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Настя Каменських вирішила відпочити після концерту в Одесі, тому нових постів 31 серпня у неї немає. Відомо, що вона останнім часом посилено займається йогою зі своєю подругою Анною, дружиною Позитиву, в той час, як її чоловік відпочиває з сином в Греції.

"Цю фотку я теж хочу залишити тут, на згадку про те, як нам було весело і добре", — вона підписала знімок з подругами.

Тіна Кароль в останній день літа показала своїм фанатам Insta-маски зі своїми піснями. Вона продемонструвала яскраву маску у власному профілі соціальної мережі.

Співачка Джамала насолоджується останнім літнім днем на березі моря.

Нагадаємо, Никитюк переплюнула Каменських фігуркою в бікіні.

Як повідомляв Знай. ua, з Каменських трапилася біда, найближча подруга не стримала сліз.

Також Знай. ua писав, що Кароль вийшла на сцену з оголеними грудьми, фанати пускають слину.