Серйозні проблеми зі здоров’ям виникли на 67 році життя у відомого російського артиста Олександра Розенбаума. Зараз він знаходиться в реанімації однієї з московських лікарень у важкому стані.

Як повідомляє інтернет видання Politeka, лікарі екстрено рятували Розенбаума декілька пекельних годин. Він переніс важку операцію і зараз його стан лікарі оцінюють, як важкий. Всі російські ЗМІ буквально сурмлять про ситуацію із Олександром Розенбаумом.

67-річний артист пробув на хірургічному столі декілька годин. Сама операція була дуже складною та по її закінченні лікарі повідомили, що вона завершилася успішно.

Олександр Розенбаум

Розенбаум зумів побудувати успішну кар'єру: він носить звання заслуженого артиста Російської Федерації. З 2002-го він щороку отримував премію «Шансон року», за винятком 2008-го. На його рахунку три премії «Золотий грамофон».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як відомо, Розенбаум відомий і неодноразовими висловлюваннями щодо ситуації в Україні, артист є явним прихильником прокремлівської позиції.

У минулому співак боровся з алкогольною залежністю. Він кинув пити, коли через надмірне вживання спиртного ледь не помер від серцевого нападу.

Нагадаємо, раніше Каменських поділилася ефективною дієтою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Шейк продефілювала без спідниці.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва розповіла про сімейні проблеми.