Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в стильному луці.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як видно, Лорак з'явилася перед камерою при повному параді – із зачіскою та макіяжем, і це не дивною, адже вона привела доньку Соню до школи. Торік дівчинка пішла у перший клас в елітну московську школу, а тепер Ані знову привела Софію на святкову лінійку. Дівчинку убрали в гарну шкільну форму, а на її голові величезні пишні банти. А ось Лорак, як зазначили її фанати, нарешті скромно одяглася, її образ відповідав події. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.