Юрій Великий буде пародіювати у "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік вже ділився фотографіями свого виступу, коли він вперше вийшов на сцену в якості президента. Але в цей раз артист розчулив фоловерів новим знімком з донькою-першокласницею.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Великий з донькою

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Селфі з донькою Юрій Великий зняв на святковій шкільній лінійці 1 вересня. Як зазначив артист, його донечка пішла у перший клас, куди він прийшов її проводити. На голові у дівчинки пишні банти, як і у багатьох школярок у цей день. У підписі до фото комік написав: "Моя КРАСУНЯ, моя Миленька, моя – ПЕРШОКЛАСНИЦЯ!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію актора.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.