Вже цієї осені очікується прем’єра нового сезону “Розсміши коміка” у кардинально новому форматі. Це вже 16-ий за рахунком сезону проекту.

Зйомки програми відбулись за участі нового суддівського складу – місце Володимира Зеленського, як і в дитячому варіанті програми, зайняв Юрій Ткач.

Юрій Ткач та Євген Кошовий

Новий сезон шоу “Розсміши коміка” здивував зміною правил: відтепер учасники намагатимуться заробити гроші, розсмішивши коміків, вже не для себе, а щоб допомогти іншим людям. На початку програми кожна команда заявить соціальний проект і суму, яку планує для нього зібрати. Наприклад, на створення дитячого майданчика.

За словами одного з редакторів проекту Михайла Мартинюка, новий сезон «Розсміши коміка» вирішено було зробити благодійним. Весь виграш учасники будуть віддавати на реалізацію соціальних проектів по всій країні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якщо ж учасникам це не вдасться, то їм доведеться заплатити суму, якої не вистачає, з власних кишень.

Ігор Ласточкін

Особливо приємна зміна – у шоу з’явиться «сума, що не згорає». Якщо учасник після чергової хвилини гри не зможе розсмішити Євгена Кошового та Юрія Ткача, у нього все одно на рахунку залишаються раніше зароблені гроші.

Учасники боротимуться за виграш цілою командою, яка представляє одне з міст України. Всього у нас буде вісім команд: Київ, Одеса, Вінниця, Полтава, Хмельницький, Луганськ, Запоріжжя та Дніпро.

В новому сезоні братимуть участь професіонали і зірки. Серед яких, наприклад, Олександр Пікалов, Влад Яма, Арсен Мірзоян, Юрій Великий, Дмитро Коляденко, учасниці “Жіночого Кварталу”.

Нагадаємо, раніше Пікалов з "Кварталу 95" оцінив перші 100 днів Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський терміново подзвонив Кошовому після виступу Кварталу 95

Також "Знай.ua" писав, що актори “Кварталу 95” зворушили своїми дитячими фото