Стало відомо, що вже з суботи, 14 вересня, у прямому ефірі телеканалу СТБ розпочнеться грандіозне святкування дня народження популярного вокального шоу "Х-фактор". Перевірити свої сили і почути вердикт суворих суддів даного шоу прийде і новий проект відомого продюсера Юрія Нікітіна — GRLS.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, дві учасниці групи Наіле і Айлар мріють стати зірками всього за 365 днів. Для цього вони знімають своє життя і публікують відео на своєму каналі в YouTube.

За визнанням колективу, Юрій Нікітін не знає про те, що вони прийшли на кастинг шоу "Х-фактор". А свій номер для виступу і пісню молоді дівчата підготували самостійно.

"Впевненими маленькими кроками йдемо до мрії. Це перший досвід такого роду. Де-то може трохи безглуздо вийти, але ми звичайні люди. Просто віримо у свою справу, мрію і розвиваємося!", - кажуть учасниці.

Нагадаємо, що переможець "Х-Фактор" одружився на російській актрисі.

Як повідомляв портал Знай.ua, нова ведуча "Х-Фактора" Трегубова відкрила пишні груди на радість фанатам.

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських вже третій рік є суддею вокального шоу "Х-фактор".