Новий сезон “Танців з зірками” на каналі 1+1 порадував не тільки знаменитим складом учасників, але і поповненням серед професіоналів-хореографів - на паркет повернувся Дмитро Дікусар, про якого давно нічого не було чутно. Конкуренцію йому в шоу становить колишня дружина Олена Шоптенко, яка так само в цьому сезоні вирішила взяти участь в якості танцівниці.

Знай.uа” поспілкувався з Дікусаром про його повернення в шоу і життя після розлучення з Оленою. Діма відверто розповів про те, чим займався останні сім років, чи самотній він і чи замислюється про дітей, чи стикався із зірковою хворобою і який новий напрям в роботі вибрав для себе.

Дмитро Дікусар та Вікторія Булітко під час другого ефіру Танців з зірками

Діму називають “богом паркету” за його талант, харизму і чарівність. Свого часу не встояла перед його чарами співачка Ірина Білик, яка танцювала з ним у парі у другому сезоні “Танців з зірками”, у 2007 році. Незабаром вони одружилися. Їх шлюб тривав три роки. У 2013 році Діма одружився на хореографі Олені Шоптенко. Знову ж через три роки їх відносинам прийшов кінець. На якийсь час Дікусар випав з публічного життя. Як виявилося, хореограф працював у Грузії і тільки цієї зими повернувся в Україну.

Діма, ви повернулися на паркет у шоу “Танці з зірками”. Ви безперечно один із секс-символів цього сезону.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Женя Кот - секс-символ, а я просто потанцювати прийшов (посміхається).

Добре, нехай будуть два секс-символи. У вас така репутація, що вже з'явилися жарти про вашу готовність одружитися на партнерці, Вікторії Булітко.

Просто за останні 12 років свого життя я встиг побувати в різних відносинах. І побути сім'єю спокійно не вийшло.

Діма і Віка

Готові до того, що будуть знову перемивати вам кістки, приписувати романи?

Я готовий насамперед до “Танців” - для мене це місія номер один, а побічний ефект - це побічний ефект. До нього ми теж готові. Звичайно, ми і кроку не станцювали, а нас вже одружили. Що зробити? Хто на що вчився.

Ви красунчик, тому логічно...

Я не винен, що люди в мене закохуються. Насправді я-то при чому?

Але хімія так звана у вашій парі вже з'явилася? Як спрацювалися з Вікою?

Я називаю її джек-потом, тому що мені дуже комфортно з нею, а я попрацював у багатьох “Танцях з зірками” у багатьох країнах світу. Скажу вам, що людський фактор дуже важливий.

Вона суперлюдина. Вона трудяга, дуже розумна, здатна - це всі ті якості, які потрібні для того, щоб перемагати. І найголовніше - вона хороша людина. Це для мене найважливіше!

Ви зараз повністю присвятили себе “Танцям”?

Я не належу до людей, які відносяться до чогось несерйозно. Якщо я щось роблю, то я роблю це з любов'ю. А якщо я роблю це з любов'ю, я роблю це максимально добре, як мені подобається. Тим більше, “Танці з зірками” для мене такий сакральний проект. Він ніколи не йшов з мого життя. Я працював останні сім років як режисер-постановник цього проекту, і в мене був інший досвід.

У цьому сезоні у мене є шанс знову потанцювати, чому я невимовно радий! Тому що як би я не намагався робити гарні танці і допомагати людям створювати проект - по-справжньому максимальну кількість енергії я отримував, коли був на сцені.

Розкажіть, як ваше життя зараз протікає. Кілька років про вас нічого не було чутно. Ви живете в Києві?

Так, я повернувся в Україну десь взимку. У Києві, так. Часто буваю в Одесі, оскільки там мій дім, моя сім'я: мама, брат, племінники. Я ж з Одеси. Зараз я в Україні і планую залишатися подовше. Я скучив за країною.

Ви самотні?

Я не самотній, але я один. Так скажу. У мене немає другої половинки, немає дівчини або жінки, про яку я міг би вам зараз натякнути, на якісь відносини. Нічого немає. Вірите, абсолютно нічого! Я чистий, порожній. Я називаю цей період - моє серце на капремонті.

Я хочу бути більш розбірливим, нікуди не поспішати, і я вже одружувався… На ті ж граблі не варто наступати, але я не вважаю, що ті стосунки, які були у мене до цього, - це були граблі. Ні в якому разі! Це був чудовий досвід, який щось дав мені.

Чи підтримуєте стосунки з Іриною Білик та Оленою Шоптенко?

Я підтримую стосунки і з Ірою, і з Оленою, та ще з іншими.

У них вже нові сім'ї, діти...

За що я дуже радий! Я любив цих жінок по-справжньому, звісно, я бажаю їм тільки щастя, нехай не зі мною. Я радий, що у них є чоловіки, які зробили їх щасливими, дуже радий!

Якщо ви не проти, я торкнуся теми дітей. Чи замислюєтеся про синочка чи доньку?

Знаєте, це так дивно думати про дітей, думати як?

А батьки кажуть вам щось, натякають - пора би вже?

Абсолютно нічого не говорять мої батьки. У нас в родині якийсь такий рівень спілкування, що ми дурниці один одному не говоримо, просто з тієї причини, що думати про дітей - це знаєте як… життя настільки непередбачуване, і настільки доля веде тебе не туди, куди вважаєш за потрібне, і твої плани часто йдуть в нікуди, особливо ті, що ти там вигадуєш.

Життя вносить свої корективи і дуже жорстко, тому перш ніж думати про дітей, найважливіше для мене - це хто буде ця людина, з якою я буду це робити, тобто людина, яка буде виховувати мою дитину. У мене дуже багато, знаєте, критеріїв, мінімальних вимог до партнерки. Вона повинна бути розумна в будь-якому випадку.

А над собою я працюю. Ми всі з недоліками. Я це називаю - є слабкі сторони, є сильні.

Яка ваша слабка сторона?

Хто ж вам скаже (посміхається). Знову-таки, як ми виявляємо їх? Завдяки відносинам, які потім руйнуються, і ти розумієш, які помилки робив і намагаєшся їх більше не допускати.

Діму називають богом паркету

Чи проходили через період зіркової хвороби?

У мене не було зіркової хвороби у форматі, що я б хотів якоїсь уваги, а коли виходив на вулицю - люди підходили б. У мене, навпаки, була зворотна реакція. У мене була така затяжна депресія, тому що я досить скромна людина, як би я не вів себе на паркеті! На паркеті це інший Діма Дікусар.

В житті я абсолютно не люблю привертати до себе багато уваги. Я люблю бути як всі. Я люблю гуляти не під наглядом, чому я був радий у Грузії сім років. Тому що там я нікому невідомий, максимум - знали мої ім'я та прізвище, але в кадр я не заходив.

Чим ви займалися в Грузії весь цей час?

Я зробив сім "Танців з зірками", один "Танцюють всі" і ще один вокальний проект.

Але була інша проблема - зайва увага мене сильно бентежила. Я обожнюю метро, ​​якщо чесно. Правда люблю цей вид транспорту. Але в якийсь момент довелося просто від цього відмовитися.

Маскування у вигляді кепці і окуляр не допомагали?

Ви знаєте, кепки і окуляри - це те, що максимально привертає увагу людей. І так, можливо, якби ти не одягався - менше б помічали. Ні, зіркової хвороби як такої у мене не було, як не здавалося б. Моя маска може говорить про інше, але я дуже адекватний в цьому плані. Я розумію, що я роблю щось, що люди бачать по телевізору, але я не ставлю себе вище когось.

Що далі визначили для себе?

Життя покаже.

Але чи є план, приблизний орієнтир?

Так, приблизний орієнтир є, є мрії. Я встиг за цей передостанній період повчитися в Нью-Йорку на факультеті кінорежисури Filmmaking (в New York Film Academy). У міжсезоння між "Танцями з зірками" я встигав знімати рекламу, кліпи - і ось на цьому я тренуюся. Але сподіваюся, що коли-небудь ми прийдемо до кіно, і я буду знімати кіно, а Вікторія Булітко буде зніматися в головній ролі в моєму кіно (посміхається).

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, як пройшла вечірка-презентація нового сезону "Танці з зірками", на якому були представлені всі пари.

Також своїм враженням про участь у "Танцях" поділилася з нами Анна Різатдінова - знаменита гімнастка, партнерка Олександра Прохорова.

Крім цього, читайте, що Сашко Прохоров думає про свою партнерку.