Керівник Нового каналу Олексій Гладушевський розповів про проекти, які стартують в осінньому телевізійному сезоні.

Так, гендиректор популярного молодіжного каналу розповів, що готують для глядачів у новому сезоні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У нас 16 проектів, з них 7 прем'єр. У вже відомих глядачам шоу - багато змін і новинок. Наприклад, шоу Сергія Притули "Вар’яті" скоротили за хронометражем, але зате збільшили кількість випусків. У проекті "Ревізор" і "Пристрасті за Ревізора" є зміни - нова ведуча Юля Панкова. В цьому році ми представляємо на глядацький суд два розроблених каналом формату. Перший - "Діти проти зірок" з Сергієм Притулою, в якому діти змагаються з селебрітіз у будь-яких таланти. Другий проект - "Шалена зірка" з Лесею Нікітюк. За правилами зірки виконують багато смішних завдань і в фіналі повинні перевтілитися в знаменитого артиста, повторивши його кліп", - каже Олексій.

Також він розповів про розповів, які серіали чекають глядачів, а саме другий сезон "Будиночок на щастя", ситком "Медфак", серилы "Подорожники", "Перші ластівки" і "Новенька".

До того ж, гендиректор поділився враженнями від нової ведучою популярного проекту "Ревізор".

"Вона приємно здивувала нас. Юля реально круто у всьому розбирається, і їй нічого не потрібно підказувати. Вона абсолютно не полохлива. Були ситуації, коли здорові мужики намагалися її вигнати із яких-то місць. А Юля в платтячку їм протистояла. І дуже навіть успішно!", - сказав Гладушевський.

Щодо Ольги Фреймут керівник Нового каналу теж згадав в хорошому світлі. Але також розповів, що в осінньому сезоні її можна не чекати на екранах.

"Ольга Фреймут чудова ведуча. З моменту, коли ми почали співпрацю, і до моменту, коли припинили, я з нею залишався і залишаюся в прекрасних стосунках. Хоча, чесно кажучи, ми знаємо, що деякі шоу з нею провалилися. Я вірив, що у неї вийде. Є зірки-телеведучі, а є суперзірки-телеведучі. І Фреймут одна з них", - поділився Аексей.

Гендиректор також порадував фанатів "Пацанок" виходом нового сезону.

"Так, вже закінчився кастинг. Мені здається, вийде круто", - повідомив він.

До того ж, Олексій зазначив дивну зв'язок між провідними популярної програми "Хто зверху".

"Ми сильно переживали, оскільки Катя Варнава поставила високу планку в цьому шоу. У них з Притулою була хімія на якомусь сексуальному рівні. А у Лесі зовсім інша енергетика, інший посил. Леся, як і Сергій, за словом в кишеню не полізе , і глядачам це дуже сподобалося. Також спрацювало те, що вони реально прості. до Сергію може підійти будь-яка людина, поспілкуватися, познайомитися. Так, він не буде з усіма обніматися-цілуватися, але завжди може дуже коректно поговорити, якщо до нього культурно підійдуть . Леся - те ж саме. Хоча останнім вр мя вона полюбила гламур, Інстаграм, красиві фотографії. За це я її трохи лаяв. Казав: "Ти проста, гламурних дівчат багато, але така як ти - одна". Вона прислухається, каже: "Але мені ж теж іноді хочеться бути такий" . Ну да, красива дівчинка з красивими ногами, чому б не показати. Не всі ж час їй бути гумористка ", - зазначив керівник каналу.

Нагадаємо, що відомо про головних телевізійних прем'єри осені.

Як повідомляв портал Знай.ua, Никитюк засвітила нескінченні ніжки на дорогому курорті.

Також портал Знай.ua писав, що Притула розповів, що йому довелося пережити в лікарняній палаті.