Після інформації, яка облетіла ЗМІ, про нове кохання Віктора Павліка, його екс-дружина Лариса Созаєва вирішила розповісти правду про їхнє розлучення. Созаєва зізналась, що співак благав її пробачити всі зради.

Колишня дружина Віктора Павліка опублікувала у Facebook жінка допис, який вже встиг сколихнути всі вітчизняні видання. Лариса Созаєва, з якою співак двічі одружувався, запевнила, що знала про всі романи чоловіка. Упродовж 25 років шлюбу вона пробачала коханому це, однак його рішення піти з сім'ї стало остаточним завершенням стосунків.

Лариса Созаєва

Свій емоційний пост Созаєва підкріпила оголеними знімками екс-чоловіка, зробленими його коханкою, які Павлік сам надіслав їй та своєму другові.

"Фото Віктор надіслав мені в серпні 2016. Воно було зроблено коханкою. Він не міг не похвалитися, який він мачо! Друге фото вислав знайомому, щоб похвалитися яке у нього веселе життя", - зазначила Созаєва у соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також екс-дружина музиканта вперше заговорила про його походеньки та коханок, яких, за її словами, було чимало.

"Підозрювала я щось? Звичайно! Але я так втомилася від його пригод. До цього 5 років в коханках була Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18-річна стюардеса... Я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформити. Він благав мене, що зміниться, що більше не буде! Чи йдуть від хороших дружин? Звичайно, йдуть, тільки треба знати причину, а я її озвучувати не буду!" – заявила Созаєва.

Лариса також розповіла цікаві факти про нову обраницю свого колишнього чоловіка. За її словами Катерина Реп'яхова, яка виросла в бідній багатодітній родині та мала борг у 30 тисяч гривень, саме завдяки грошам Віктора, яких до речі йому не вистачало на дружину і хворого сина, відчула смак розкішного життя. Зі слів самого Павліка, на Катерину він витратив близько 200 тисяч гривень за рік, коли залицявся.

Созаєва зазначила, що Павлік купив молодій обраниці шубу та зняв квартиру, водив до найдорожчих ресторанів та салонів краси.

"Увага питання! Так це звичайне кохання? Чи любов до грошей? Що думаєте?", - таким риторичним запитанням екс-дружина Віктора Павліка закінчила свій пост.

Однак пізніше Лариса Созаєва вирішила видалити свій емоційний допис, пояснивши це тим, що не хоче псувати собі життя негативом.

Нагадаємо, Віктор Павлік кинув дружину заради молодої коханки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік відверто розповів, як зраджував дружині

Також Знай.ua писав, Віктор Павлік за крок до весілля заговорив про біду в родині.