25-річний популярний російський виконавець Елджей і 28-річна не менш популярна блогерша Анастасія Івлєєва нарешті одружилися.

Цю інформацію повідомив Telegram-канал "Super".

Відомо, що Івлєєва взяла прізвище свого чоловіка, тепер вона Анастасія Узенюк.

Івлєєва і Елджей

Відповідна інформація розміщена в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб — там зазначено, що Івлєєва, зареєстрована як індивідуальний підприємець, поміняла прізвище. Запис було внесено 3 вересня.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Наголошується, що молодята вже вирушили в медовий місяць на Сицилію і подорожують на орендованій яхті узбережжям Середземного моря.

Ивлеева і Элджей

Нагадаємо, що Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і видеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів дописників. Свою аудиторію вона часто радує новими фото і видеопостами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.