Fashion-фотограф і експерт "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі Соня Плакидюк розповіла, чому її не вразили оголені дівчата на телекастингів реаліті.

"Топлес" і "поплес" - так в двох словах охарактеризувала Алла Костромічева деяких учасниць телекастингів третього сезону "Топ-моделі по-українськи". І правда, хтось із дівчат йшов на все, щоб сподобатися експертам. Одні виходили на подіум тільки в трусиках, інші влаштовували перфоманс з оголенням в кінці подіуму.

Але більшу частину команди Костромічева це не вразило. Винятком став дизайнер бренду Dastish Fantastish Володимир Демчинська. Це був його перший телекастинг в ролі експерта.

"Тримайте мене міцно за руки! Мені б хотілося, щоб мене з ранку завжди так зустрічали", - заявив Демчинська, коли на подіум вийшла напівгола дівчина.


"Обурена" Соня Плакидюк тут же підключилася:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"А я вас як вранці зустрічаю в гримерці на бекстейджі? На що ви взагалі скаржитеся?"

І поки експерти реготали, Сергій Нікітюк пояснив, що мала на увазі Соня:

"Розумієте, у нас на чотирьох - одна гримерка. І ми щоранку спостерігаємо за тим, як Соня переодягається. Тому нічого нового ми на подіумі не побачили.

З огляду на те, що на зйомках телекастингів Соня Плакидюк красувалася в шикарному корсеті Agent Provocateur під прозорою блузкою, голими грудьми інших експертів дійсно не здивуєш.

"Не розумію, навіщо роздягатися перед експертами в модельній галузі. Поясню: я бачу голих моделей кожен день, і вже як доктор-гінеколог - не сприймає жіноче тіло як сексуальний об'єкт. Для мене це аркуш паперу, на якому я малюю. Здивувати голими грудьми Аллу або Сергія, які багато років працюють з моделями, теж неможливо. Хіба що Вовчик наш як новачок на проекті може на це хоч якось реагувати ", - говорить Плакидюк.

Нагадаємо, Горн і Плакидюк розповіли, як почалися їїхні стосунки

Як повідомляв портал Знай.ua, Соня Плакидюк приголомшила Каннський фестиваль

Також Знай.ua писав, на експерта "Топ-модель по-українськи" зазіхнула учасниця