Відому російську і радянську співачку Аллу Пугачову, здається, зовсім не бентежать ні слизькі питання про її вік, ні різниця у віці зі своїм законним чоловіком Максимом Галкіним, яка становить 27 років.

70-річна артистка ніколи не уникає пікантних запитань і навіть кумедно жартує на цю тему. Нещодавно в Instagram було опубліковано цікаве відео одного із концертів співачки.

Алла Пугачова та Максим Галкін

На чергове запитання про молодого танцюриста Примадонна пожартувала, іронізуючи про їхнє особисте життя з коміком. Алла Пугачова жартівливо прокоментувала різницю у віці з Максимом.

Спершу Алла Борисівна розсмішила фанатів жартом про те, що у танцюриста є важлива перевага перед Галкіним - він молодший. Та Максим Галкін теж не розгубився і відбувся жартом, що він молодший Філіпа Кіркорова.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Алла Пугачова та Максим Галкін

Веселий діалог зіркової пари викликав бурний сміх у глядачів. Але не тут то було, Алла Пугачова вирішила "добити" фанатів гумором і жартівливо заговорила про прожиті роки з коміком.

"Я взагалі якась вічна. До мене хлопчик одного разу маленький підійшов і запитав, які пісні я співала під час Великої Вітчизняної війни. Я віку вже практично не маю!" - сказала Алла Борисівна. Алла Пугачова

Нагадаємо, раніше діти Пугачової та Галкіна "побили" зіркових нащадків Жукова із "Руки вверх"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шумна вечірка російських знаменитостей повеселила фанатів

Також "Знай.ua" писав, що у раптовій дружбі Пугачової та Лободи знайшли "подвійне дно"