Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Нещодавно Гросу вийшла заміж за молодого російського бізнесмена Олександра Комкова, і частенько публікувала фото з весілля з ним. Цього разу Аліна показала відео з коханим, з якого стає зрозуміло, що співачка та її коханий дали інтерв'ю програмі "Життя відомих людей", яка виходь на українському телеканалі "1+1". У розмові з журналісткою Аліна та Олександр розповідають про свої стосунки. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.