Акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина зі своїм тренером у шоу "Танці з зірками" Євгеном Котом лише двічі вийшли на паркет, а їх уже встигли запідозрити в романтичних стосунках.

У другому ефірі пара Ксенії Мішиної і Жені Кота настільки зачарувала журі своєю пристрастю, що ті поставили їй найвищі оцінки - максимальні 30 балів.

Про те, яка хімія відбувається між Ксенією та Євгеном і чи є у дружини Кота привід хвилюватися, танцюрист розповів в інтерв'ю журналу Viva.ua.

Женя Кот відповів на запитання, як так сталося, що позаду всього два танці з Ксенією Мішиною, а його вже "розлучили" з дружиною і звідки взялися всі ці розмови.

"У кожної людини своя інтерпретація того, що відбувається. І кожен бачить тільки те, що хоче. Нас оточують плітки, так всім цікавіше жити. Мені було б набагато приємніше, якби обговорювали мою творчість і мою любов до справи. Навіть не хочу це коментувати...", сказав Женя.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час в соцмережах продовжують захоплюватися танцювальними номерами Жені і Ксенії а паралельно співчувати дружині Кота Наталії Татаринцевій.

"Чому співчувати? Є чутки, є домисли. Ніхто нічого не підтверджував. Я дав лише одне офіційне підтвердження - я закоханий в танець, і мої емоції щирі на паркеті", - зізнався Женя Кот.

Євгеній зазначив, що його дружина Наталія - мудра жінка, і вона не звертає уваги на всі чутки та не впадає у ревність.

"У мене дуже мудра дружина, вона ніколи не буде вестися ... Вона вірить лише мені. І якщо у нас щось зміниться, вона почує це тільки від мене. Вона не реагує (на галас навколо пари Жені і Ксенії – ред.) і не ревнує", - завірив Кот.

Цього літа Євген Кот та Наталія Татаринцева зіграли весілля на Таїті