Вже незабаром на телеканалі "1+1" можна буде побачити третій прямий ефір проекту "Танці з зірками". Учасники щосили відточують рухи майбутніх композицій і розповідають про свої успіхи в мережі.

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова станцюю фокстрот під популярну композицію Сергія Бабкіна "Пробач". Володимир з'явиться у незвичному для прихильників образі.

З несподіваного боку у третьому прямому ефірі покаже себе і Даніель Салем: незважаючи на яскраву зовнішність і велику увагу з боку протилежної статі, в житті ведучий досить скромний і стриманий.

"Показати голий торс - ніби поголитися наголо, ніби відкрити щось інтимне, і це дуже незвично для мене. Особисто для мене сексуальність - це не просто картинка. Для мене це ніяк не пов'язано з голим торсом. Це більше пов'язано з тим, що заховано всередині". розповів Даніель

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олексій Яровенко та Олена Шоптенко виконають чуттєву румбу під дуетний хіт "БУМБОКС" і Тіни Кароль "Безодня". За допомогою танцю Олексій та Олена розкажуть, через які випробування проходить пара коли кохання на відстані.

Віденським вальсом дивуватимуть Надія Матвєєва і Валерій Шохін. Телеведуча вперше за довгий час розповість про свого сина.

Вже цієї неділі пари на балконі буде зустрічати переможниця першого оновленого сезону - Наталя Могилевська. Ще більше вражаючих історій і яскравих танців від учасників проекту "Танці з зірками" можна побачити цієї неділі о 21:00.

Нагадаємо, раніше проект Ukraїner презентував неймовірне відео з висоти пташиного польоту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула розповів, як його ласкаво "тролить" дружина.

Також "Знай.ua" писав, що Педан вказав на помилку, яка зруйнувала тисячі родин.