Епатажна американська модель Кім Кардашьян прославилася на весь світ участю в реаліті-шоу сімейства Кардашьян-Дженнер, втім, як і її сестри. Коли модель отримала славу і багатство, заснувала власний бренд косметики. Кім знімається в рекламі своєї продукції, позує для глянців, а також виховує дітей разом з відомим репером Каньє Вестом. Модель часто хвалиться в мережі своїми досягненнями і просто фото зі світський виходів.

Так, і цього разу зірка поділилася з фоловерами новими фото у дуже незвичному образі. Як видно, Кім знялася у пікантній рекламній фотосесії, і не одна, а з різнотілими моделями. Цими фото Кардашьян анонсувала вихід своєї нової колекції стягуючої білизни. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.