Одним із учасників шоу "Танців з зірками" є відомий український ведучий Володимир Остапчук. Він танцює у парі з Ілоною Гвоздьовою, яка в минулому році виграла в шоу разом з Ігорем Ласточкіним. 5 вересня Володимир опублікував на своїй сторінці у Facebook фото із ведучою проекту Тіною Кароль.

На кадрах Тіна Кароль у приголомшливій сріблястій сукні із характерним для зірки глибоким декольте. А Володимир Остапчук у яскраво синьому костюмі і білій сорочці - справжній джентельмен.

"50 відтінків неймовірної @tina_karol ❤️🔥💋", - підписав допис шоумен, додавши хештеги танціззірками, ‪lviv,‬‬ тінакароль і тегнувши місто Львів.

На фотознімках відомі знаменитості просто мило позують, злегка бешкетуючи. Під час зйомок програми вони корчили рожі і щиро забавлялись, наче діти. Тіна Кароль щиро сміється на світлинах, іноді показує язика. Володимир Остапчук, зобразивши бентежне здивування на обличчі, показує вказівним пальцем на Тіну.

50 відтінків неймовірної @tina_karol ❤️🔥💋 #танціззірками #lviv #тінакароль @ ЛЬВІВ

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще
Geplaatst door Vladimir Ostapchuk op Donderdag 5 september 2019

У коментарях українці, помітивши знаменитостей у Львові, відзразу запросили виходити на прогулянку на відому площу Ринок.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнався, як дружина відпустила його на "Танці з зірками": "Лежав би у різних пакетах".

А ведучий Юрій Горбунов зізнався, чи побачать колись глядачі Катю Осадчу учасницею "Танців з зірками".

Крім цього, хореограф Діма Дікусар відверто розповів про зіркову хворобу, повернення на "Танці з зірками" і колишніх дружин.