На повернення полонених українців додому бурхливо відреагували вітчизняні зірки шоу-бізнесу. Не лише українські і світові політики. Знаменитості теж в курсі справ, що відбуваються в Україні.

Катя Осадча

"Це кращі новини! Хлопці, ми вас так чекали, з поверненням !!! Спасибі за мужність і низький уклін за все, що вам довелося витримати", - написала телеведуча.

[embed]https://www.instagram.com/p/B2HFyRJoQIJ/[/embed

Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Це сталося! Олег Сенцов і бранці в Україні! Вони вдома !! Браво всім хто доклав до цього зусиль !!", - написав її чоловік - шоумен.

Святослав Вакарчук

"Сьогодні хороший день для України! З5 полонених і моряків повернулися в Україну. Я щиро дякую всіх присутніх до звільнення. Я вітаю сім'ї військовополонених і моряків. І також хочу сказати, що нам потрібно зробити все, щоб інші полонені повернулися у рідну землю", - сказав у своєму відео-зверненні.

Маша Єфросиніна

"Кращі новини за останні півроку", - коротко зазначила телеведуча.

Приєднався до привітань і Дзідзьо, який написав, що наступне їх з партнеркою виступ у "Танцях з зірками" буде присвячено всьому повернувся додому.

Нагадаємо, Знай.ua веде онлайн-хроніку обміну полоненими між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський привітав звільнених українських полонених й звернувся до Зеленського: "Нагадую вам".

Також Знай.ua писав, у ЄС вимагають видати Цемаха за будь-яку ціну: Путіну поставлено жорсткий ультиматум, піде під суд.