Дочка скандального екс-народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

І в цей раз Алла не здивувала мережу, опублікувавши досить відверте фото в спортивному луці. Дівчина з'явилася перед камерою в чорних велосипедах і короткому топіку, це спортивне вбрання підкреслило струнку фігуру моделі і пишне декольте. У підписі до фото Алла Добкіна написала: "Через скільки, після того як пройшла температура і нічого не болить, можна йти на спорт? Завтра можна? Вже не можу". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.