У свої 50 років співачка і актриса Дженніфер Лопес захоплює сяючим зовнішнім виглядом і розкішною фізичною формою. Нещодавно зірка розбурхала мережа пікантним знімком в купальнику, похвалившись стрункими ногами і підтягнутим сексуальним тілом.

Завдяки шикарній фігурі вона може вибирати досить відверті вбрання для появи на публіці.

В черговий раз вона справила фурор на червоній доріжці кінофестивалю в Торонто Канади. Яскраве фото з світової прем'єри фільму "Стриптизерки" вона опублікувала в Instagram.

Для офіційної прем'єри актриса і співачка вибрала жовто-золоте плаття в підлогу з глибоким декольте і вирізом, який оголив її стрункі ноги. Особливої пікантності образу додало те, що під сукнею у Дженіфер не було білизни.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Зазначимо, що образ був підібраний досить символічно під тематику фільму - так, сукня зображувало злиток золота, а сумочка-клатч у актриси була у вигляді пачки грошей. За сценарієм картини, красуні-стриптизерки грабують багатих клієнтів.

Нагадаємо, Дженіфер Лопес безсоромно розтягнулася на сцені.

Як повідомляв Знай. ua, Дженіфер Лопес виходить заміж.

Також Знай. ua писав, що Джей Ло вистрибнула з штанів.