Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке здивувало і навіть розчарувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода презентувала нову пісню "В зоні ризику", яка припала до душі далеко не всім.

У ролику Світлана Лобода з'явилася на вельми відвертому образі, чим ще більше розчарувала фанатів, адже люди вже втомилися про голих тіл. Крім вбрання, багато питань у фанатів викликала палаюча лампочка, яку Лобода крутить в руках на шнурку. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки. Багато запитують Лободу, навіщо вона постійно роздягається, а інші навпаки захоплюються піснею.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.