На грандіозне святкування свого 10 дня народження запрошує легендарне вокальне шоу "Х-фактор" на СТБ. У події візьмуть участь ТОП-артисти українського шоу-бізнесу.

Для першого випуску сюрприз приготувала нова суддя шоу, поп-діва Оля Полякова, яка підірве сцену-Х своїм виступом. Не перестануть дивувати глядачів і учасники проекту.

Вокальне шоу Х-Фактор

На сцену "Х-фактора" вийде дівчина зі сценічним ім'ям Ейра. Вона відома як автор знаменитих хітів, в тому числі й в репертуарі Олі Полякової. Але зараз вона мріє реалізуватися і як артистка.

"Мої пісні співають різні артисти, такі як Злата Огневич, Ivan Navi, Alyosha, Андріана. Їх слухають по всій Україні", - розповідає Ейра. Ейра

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вокальне шоу Х-Фактор

Ще одна учасниця шоу Маша Метельська, раніше вже приходила на проект в 6 сезоні, але не одна, а в складі тріо "Інжир". Тоді колективу не вдалось потрапити у прямі ефіри. Цього разу Маша сподівається на другий шанс.

Що цікаво, на кастингу з'являться зірки 90-х і людина, яка лікує розлади психіки своїм співом. Кому з них пощастить бути обраним стане відомо вже скоро. Дехто навіть доведе до сліз Олю Полякову.

У суддівському складі – Настя Каменських, Андрій Данилко, Оля Полякова та Ігор Кондратюк. А вестиме вокальне шоу Даша Трегубова.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко пообіцяв багато сюрпризів у 10 сезоні "Х-фактора"

Як повідомляв портал "Знай.ua", на "Х-факторі" з'явиться новий експеримент від продюсера "KAZKA"

Також "Знай.ua" писав, що Х-фактор 10 сезон наштовхнув Дмитра Шурова на одкровення