Не так давно в мережі з'явилися чутки про те, що у зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк страшне захворювання - рак мозку.

У близькому оточенні актриси таку інформацію називають неправдоподібною. Про це пише "КП".

Так, зокрема, директор актриси Марина Потапова спростувала інформацію про те, що в Анастасії Заворотнбк діагностований рак мозку.

"Діагнозу "рак мозку" у неї немає", - стверджує представник Заворотнюк. Вона запевнила, що Анастасія почувається "нормально".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Для мами Анастасії повідомлення про рак стало жахливою новиною: жінка, занепокоївшись, зателефонувала доньці в Італію, де актриса відпочивала, і намагалася з'ясувати, чи не приховують від неї страшну хворобу.

"Наговорять теж... Не слухай всіх", - заспокоїла матусю Анастасія.

У той же час, стан здоров'я Заворотнюк насправді все-таки не ідеальний. Про це довірливо розповів виданню інсайдер, близький до чоловіка актриси - фігуриста Петра Чернишова.

За словами джерела, Чернишов також заперечив онкологію у дружини і розповів, що насправді відбувається з Анастасією. Виявляється, вона просто ще не прийшла у форму після пологів.

Інсайдер, посилаючись на самого Чернишова, розповів: "Актриса помітно додала у вазі, і це її пригнічує".

Також, за повідомленнями російських ЗМІ, в актриси "щось на зразок депресії, а не рак".

Нагадаємо, сама Анастасія Заворотнюк відмовилася розповідати будь-які подробиці про свою хворобу.