Цього разу осінь обіцяє бути насиченою для любителів музики і крутих концертів. Адже холоду та депресії кидають виклики улюбленці публіки, серед яких й Іван Дорн. У листопаді він дасть аж три концерти в різних містах України, йдеться в інтерв'ю Дорна, яке він дав для DTF Magazine.

Зазначається, що у Києві пройде кінцевий концерт міні-туру Івана Дорна - 17 листопад він виступить в просторі «М82» на Подолі. До цього він порадує приїздом жителів Харкова, де 13 листопада дасть концерт в артзаводі ”Механіці“. А перед столицею творчість музиканта наживо почує Дніпро, де Дорн виступить 15 листопада в парку ”Лавина”.

Нагадаємо, Іван Дорн - український співак, музикант, автор пісень, продюсер, діджей, актор і телеведучий. Засновник і директор студії звукозапису Masterskaya. Колишній учасник групи «Пара нормальних». Зараз Дорн більше займається продюсерською діяльністю і виступає сольно. Його називають «новою безумовної зіркою російськомовної естради».

Нагадаємо, Іван Дорн нещодавно поділився милим домашнім фото, на якому, стоячи на драбині, збирає черешню в саморобне відерце.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український співак Іван Дорн збирається відкрити в Києві свій бар, де буде збиратися музична тусовка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що дивний знімок Дорна фанати оцінили по достоїнству.