Учасниці шоу "Жіночий квартал" вже встигли завоювати любов публіки. Так, вони не забувають тішити своїх прихильників новими фото у соціальних мережах та показувати своє життя поза камерами.

Нещодавно Марта Адамчук опублікувала спокусливу чорно-білу фотографію, яка вразила фанатів. Відповідний знімок з'явився у соцмережі Instagram.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

"Заримую свій погляд з твоїм Об‘єднаю чуттєве з логічним. Я боюсь до нестями.. а втім.. Всі бояться. І досить хронічно ;) 🖤", - загадково підписала світлину артистка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Артистка красується в чорному вбранні – то чи сукні з глибоким V-подібним вирізом, чи то у відкритому піджаку, частково видно її груди, але найпрекрасніше в даному фото – глибокий та чуттєвий погляд співачки. Марта Адамчук доповнила образ простою укладкою та легким макіяжем.

Прихильники не змогли повз світлини й засипали артистку компліментами:

Нагадаємо, Квартал 95 зачепив за живе піснею про українців, які повернулися додому: до сліз.

Як повідомляв Знай.ua, Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського.

Також Знай.ua писав, що Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців.