Відомий російський телеведучий шоу "Поле чудес" Леонід Якубович потрапив в інвалідний візок. У мережу просочилося фото, де Якубович пересувається саме на колясці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Шанувальники почали переживати про стан здоров'я свого улюбленця, адже Якубовичу вже 74 роки. Однак представник телеведучого заявив, що життю Леоніда нічого не загрожує.

Виявилося, що Якубович відпочивав у Чорногорії та отримав травму, коли плавав у басейні. Інцидент стався, коли телеведучий виходив з басейну. Він вплав на коліно, була підозра на перелом, адже коліно дуже розпухло. Саме через це Якубовичу довелося користуватися інвалідним візком.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зараз телеведучий шоу "Поле чудес" перебуває під медичних контролем. Він лікує травму та готується до зйомок нового сезону шоу.

Раніше Якубович зізнався, що не розуміє, як програма "Поле чудес" продовжує виходити в ефір 29 років. І підкреслив, що отримує задоволення від участі в ній. Він запевнив, що як тільки йому набридне, глядачі зможуть визначити це по очах.

Нагадаємо, "Поле чудес" закінчилося, а ненажерливі росіяни трохи дітей не придушили. Одне з улюблених російських телешоу "Поле чудес" шокує поведінкою глядачів.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий "Поля чудес" назвав ціну Росії. За це і батьківщину продасть.

Знай. ua писав, що Якубовича підловили на нахабній брехні: фото доводять усе.